Tým

Čára

"Náš tým - naše rodina"

Jsme připraveni Vás mile přivítat, obsloužit a pohostit kvalitními pokrmy. To vše v naší nové restauraci, kterou jsme již otevřeli. Věříme, že gastronomie pod taktovkou šéfkuchaře Aleše Mayera, Vás o tom přesvědčí.

V naší restauraci máte možnost nejen Alešova jídla ochutnat, ale také ho sledovat přímo při jeho práci. Nic nechceme tajit, proto je naše kuchyň zcela prosklená.


Aleš Kuchař Kuba
ŠEFKUCHAŘ ALEŠ MAYER

Aleš působil několik let v zahraničí, kde čerpal nové zkušenosti, aby je mohl využít a předvést následně i v Čechách. Po svém návratu jsme jeho pokrmy mohli ochutnat v liberecké restauraci Potrefená husa. Alešovým mottem je - "vařit výhradně z čerstvých a sezónních surovin". U nás se bude plně realizovat dle vlastních představ.
Kuchař Jakub Škoda
Jakub je naše nová posila v kuchyni, kde bude předvádět svůj kulinářský um.
Jeho zálibou je moderní příprava masitých pokrmů, takže se máme rozhodně na co těšit.
Inspiraci v gastronomii  hledá převážně u amerických a francouzských šéfkuchařů.
Jakub působil hlavně v libereckých restauracích jako je například Ambiente, Black Horse nebo Potrefená husa.
Společně se šéfkuchařem Alešem Mayerem tvoří v kuchyni doslova sehrané „DUO“

KUCHAŘ JAKUB ŠKODA


Jakub je naše nová posila v kuchyni, kde bude předvádět svůj kulinářský um. Jeho zálibou je moderní příprava masitých pokrmů, takže se máme rozhodně na co těšit. Inspiraci v gastronomii  hledá převážně u amerických a francouzských šéfkuchařů. Jakub působil hlavně v libereckých restauracích jako je například Ambiente, Black Horse nebo Potrefená husa. Společně se šéfkuchařem Alešem Mayerem tvoří v kuchyni doslova sehrané „DUO“.



Katka Žaneta

VRCHNÍ KATKA

 

Chceme Vám u nás zajistit pohodlí a příjemné posezení.

O Váš komfort se bude starat zkušený tým zaměstnanců. Jedním z nich je i Kateřina Paurová, která má dlouholetou praxi v oboru. Před nástupem k nám jste ji mohli vídat 3 roky v liberecké restauraci Black Horse. Katka se bude realizovat v kompletním servisu pokrmů a nápojů.

PROVOZNÍ ŽANETA

 

Potkat jste jí mohli v restauraci Bílý mlýn, v Grandhotelu Zlatý lev nebo v italské restauraci Autentice. Na čas odjela do Švýcarska, odkud si přivezla nové poznatky ze švýcarské gastronomie a zlepšila si němčinu.

Po návratu poznala Petra a jeho plány a rozhodla se stát provozní a zužitkovat všechny zkušenosti a dál se rozvíjet.

Petr

GURU TÝMU PETR OPLIŠTIL


Petr je hlavním iniciátorem všeho, co u nás právě vzniká. Myšlenka otevření nové restaurace v Liberci ho dlouhou dobu tížila, až ho nemilosrdně dostala :) S pomocí šikovných lidí tak začal tento plán realizovat.


VOLNÁ MÍSTA

Do našeho týmu aktuálně hledáme číšníka/servírku.


Máte zájem stát se členem našeho týmu, zavolejte nám na číslo (+420) 720 951 621 nebo napište na info@beerwarehouse.cz